Filma me titra shqip

The Score (2001)

Year : 2001 Director : Frank Oz Running Time : 124 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një hajdut i regjur shpreson të dalë në pension dhe të jetojë me pasurine e tij të pandershme teksa përpiqet të bindë një djalë të ri që të bëjnë edhë një vjedhje të fundit.

The Score (2001)
An aging thief hopes to retire and live off his ill-gotten wealth when a young kid convinces him into doing one last heist.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply