Filma me titra shqip

The Three Stooges (2012)

Year : 2012 Director : Bobby Farrelly, Peter Farrelly Running Time : 92 min Genre :
Movie review score
3/5

Ndërsa janë duke u përpjekur për të shpëtuar jetimoren e tyre të fëmijërisë, Moe, Larry, dhe Curly pa dashje përzihen në një komplot për vrasje dhe përfundojnë deri në një shfaqje televizive.

Shiko: Putlocker

Shkarko: TurboBit

Leave a Reply