Filma me titra shqip

The Town (2010)

Year : 2010 Director : Ben Affleck Running Time : 125 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Ndërkohë që plan­i­fikon gra­bit­jen e rrad­hës, një haj­dut për­piqet të kon­trol­lojë emo­cionet e tija në lid­hje me një menax­here banke, e cila ishte e pran­ishme në vjed­hjen e tij të fun­dit. Në të njëjtën kohë fbi vazh­don të kërkojë prova për ta arrestuar atë dhe grupin e tij.


The Town (2010)
As he plans his next job, a longtime thief tries to balance his feelings for a bank manager connected to one of his earlier heists, as well as the FBI agent looking to bring him and his crew down.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
NOVAMOV
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADC

TRAILER

YOUTUBE

Leave a Reply