Filma me titra shqip

The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (2012)

Year : 2012 Director : Bill Condon Running Time : 115 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Bella është duke shijuar jetën e saj të re dhe kompetenca të reja, pas lindjes së vajzës së tyre, Renesmee. Shpejt, megjithatë, lumturi e tyre familjare është kërcënuar përsëri, me një kërcënim të ri. Vampire Irina beson se një fëmijë si Renesmee mund të kundërshtojë fuqinë dhe ekzistencën e Volturi. Si Irina tubimet e Volturi për të shkatërruar këtë kërcënim potencial, Bella dhe Cullens – së bashku me aleatët e ndonjë që ata mund të mblidhen – janë duke u përgatitur për të luftuar një betejë vendimtare, fundit, për të mbrojtur familjen e tyre.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER ANGLISHT

Leave a Reply