Filma me titra shqip

The Vampire Diaries S04E03

Year : 2009 Director : TV Series Running Time : Genre : , ,
Movie review score
5/5

Tyler (Michael Trevino) fle në dhomën e tij në spital.Roja postuar jashtë derës shkon për të hetuar një zhurmë në sallë, dhe merr kërceu nga Connor gjahtarit. Tyler fsheh në dhomën e tij dhe sulmon Connor kur ai vjen në, por Connor shpejt nënshtron atë me një injeksion të një të paralizuar. Ai tërheq një enë të vogël me helm ujk nga mishrat Tyler dhe e lë.

The Vampire Diaries S04E03
Tyler (Michael Trevino) sleeps in his hospital room. The guard posted outside the door goes to investigate a noise in the hall, and gets jumped by Connor the hunter. Tyler hides in his room and attacks Connor when he comes in, but Connor quickly subdues him with an injection of a paralytic. He draws a vial of werewolf venom from Tyler’s gums and leaves.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

Leave a Reply