Filma me titra shqip

The Vampire Diaries S04E04

Year : 2009 Director : TV Series Running Time : Genre : , ,
Movie review score
5/5

Një magjistare reciton një yshtje në pyll dhe kur ajo është e përfunduar, ajo përcakton poshtë kazan saj të flakës dhe ju lejon të udhëtimit magji up armëve dhe mbi trupat e pesë (shockingly hairless për periudhën kohore) leukoplast rinjtë. Ai gjurmon tatuazhe mbi zemrat e tyre.

The Vampire Diaries S04E04
A witch recites an incantation in the forest and when she’s finished, she sets down her cauldron of flame and lets the spell travel up the arms and onto the bodies of five (shockingly hairless for the time period) strapping young men. It traces tattoos over their chests.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

Leave a Reply