Filma me titra shqip

The Wolf of Wall Street (2013)

Year : 2013 Director : Martin Scorsese Running Time : 180min Genre : , ,
Movie review score
5/5

**Linqet janë përditësuar, tashmë mund ta shikoni përsëri nga Putlocker ose ta shkarkoni direkt.
Në fillim të viteve 1990 agjenti burses së Nju Jorkut, Jordan Belfort është shumë i suksesshëm në punën e tij. Me një kompani të krijuar posaçërisht për fshehjen e mashtrimit të tij, ai financon stilin e jetës së tij ekstravagante dhe varësinë e tij ndaj drogës. Belfort duket sikur askush se ndal dhe fillon të mbledh miliona, por pastaj kurba e tij e suksesit gradualisht fillon të bie. Gjyqësori është në dijeni poastë multi-milionerit dhe kontaktet e tij me botën e krimit të New York duke e kërcënuar atë për…

Vjen për ju ky film me titra shqip  më i kerkuari për momentin dhe më i vlersuari. Nga ky film Leonardo DiCaprio është nominuar për çmim Oskar dhe mendohet se do e fitojë!

SHIKO FILMIN
Putlocker
VidTo

SHKARKO FILMIN
Shkarko Direkt
Nosupload
Uploaded

Leave a Reply