Filma me titra shqip

The Woman

Year : 2011 Director : Lucky McKee Running Time : 1 ore e 38 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Kur një avokat i suksesshëm kap vendin dhe përpiqet të “civilizojë” anëtarin e fundit
e mbetur të një klani të dhunshëm që ka humbur në bregdetin veri-lindje për dekada
të tëra, ai vë jetën e familjes së tij në rrezik. 

 

Shiko Filmin: VeevrNovaMov

Shkarko Filmin: Shkarko Direkt

Leave a Reply