Filma me titra shqip

This Is 40 (2012)

Year : 2012 Director : Judd Apatow Running Time : 134 Genre :
Movie review score
5/5

Pete dhe Debbie të dy janë duke mbushur të 40-tat , fëmijët e tyre urrejnë njëri-tjetrin dhe të dy bizneset po dështojnë. Ata janë në prag të humbjes së shtëpisë së tyre dhe gjithashtu lidhja e tyre është në prag të shkatërrimit.

This Is 40 (2012)
Pete and Debbie are both about to turn 40, their kids hate each other, both of their businesses are failing, they’re on the verge of losing their house, and their relationship is threatening to fall apart.

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE
PUTLOCKER
CELULAR
VIDBULL
NOVAMOV
VIDEOVEED
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC
MOVREEL

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply