Filma me titra shqip

Total Recall (2012)

Year : 2012 Director : Len Wiseman Running Time : 118 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Për një punëtor të fabrikës i quajtur Douglas Quaid, edhe pse ai e mori një grua të bukur që ai e do, mendja-udhëtim tingëllon si pushime të përsosur nga jeta e tij frustruese – kujtimet e vërteta të jetës si një super-spiun mund të jetë vetëm atë që ai ka nevojë. Por, kur procedura shkon tmerrshëm në të gabuar, Quaid bëhet një njeri i gjuajtur dhe se si ai e gjen veten në kërkim nga policia.

Total Recall (2012)
A factory worker, Douglas Quaid, begins to suspect that he is a spy after visiting Rekall – a company that provides its clients with implanted fake memories of a life they would like to have led – goes wrong and he finds himself on the run.

SHIKO FILMIN
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN

NOSUPLOAD

Leave a Reply