Filma me titra shqip

Twice Born (2012) – “Venuto al mondo”

Year : 2012 Director : Sergio Castellitto Running Time : 127 Genre :
Movie review score
5/5

Filmi është rreth luftës së Bosnjes… të bësh gjithçka për dashurinë, madje edhe ta lësh atë të shkojë. Është rreth një vajze që e do dhe e humb dashurinë e saj përgjithmonë dhe përpiqet të bëjë një fëmijë i cili nuk është i saji dhe nuk rritet kurrë pranë saj.

Twice Born (2012) – “Venuto al mondo”
A single mother brings her teenage son to Sarajevo, where his father died in the Bosnian conflict years ago.

SHIKO FILMIN
DONEVIDEO
STREAMTHIS
GINBIG
YOUWATCH
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOUPLOAD
UPLOADIC

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply