Filma me titra shqip

Two Rabbits (2012)

Year : 2012 Director : Afonso Poyart Running Time : 108 Genre :
Movie review score
5/5

Në São Paulo, skema e Julias një e korruptuar e DA dhe shokut të saj, Henrique avokati gangster Maicom është zbuluar dhe u është dërguar Punëve të Brendshme.


Two Rabbits (2012)
In São Paulo, the scheme of the corrupt DA Júlia and her mate, the lawyer Henrique with the gangster Maicom is discovered and sent to the Internal Affairs

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOVAMOV

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
UPLOADIC

Leave a Reply