Filma me titra shqip

Universal Soldier 4: Day of Reckoning (2012)

Year : 2012 Director : John Hyams Running Time : 114 Genre : , ,
Movie review score
4/5

John (Scott Adkins) zgjohet pas një kome dhe zbulon se gruaja dhe vajza e tij u vranë pas një sulmi të dhunshëm që ndodhi në shtëpinë e tij.Pas këtij sulmi të dhunshëm ai betohet se do të marë hak ndaj njeriut përgjegjës të këtij krimi, Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme). Ndërsa John përpiqet të rikthehet përsëri në jetë gjërat komplikohen më tepër dhe sa më shumë ai i afrohet Deveraux-it dhe ushtrisë së tij e cila përbëhet nga luftëtarë gjenetikë të drejtuar nga lideri i vdekur Andrew Scott (Dolph Lundgren), John zbulon më shumë mbi veten e tij dhe fillon të dyshojë se të gjitha ato që beson janë apo jo të vërteta.

Shiko: Putlocker

Shkarko: DepostiFiles | Turbobit

Leave a Reply