Filma me titra shqip

Unthinkable (2010)

Year : 2010 Director : Gregor Jordan Running Time : 97 Genre : ,
Movie review score
5/5

Një triller psikologjik që ka në qëndër një investigues dhe një agjent të FBI që duan të detyrojnë një terrorist të dyshuar, ti tregojë vendodhjen e tre bombave nukleare të vendosura në USA.

Unthinkable (2010)
A psychological thriller centered around a black-ops interrogator and an FBI agent who press a suspect terrorist into divulging the location of three nuclear weapons set to detonate in the U.S.

SHIKO FILMIN
VEEVR
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply