Filma me titra shqip

Upside Down (I) (2012)

Year : 2012 Director : Juan Solanas Running Time : Genre : , ,
Movie review score
5/5

Adami dhe Eden kishin rënë në dashuri qëkur ishin adoleshentë, ata jetojnë në një botë të përbashkët por me tërheqje gravitacionale të kundërt. Dhjetë vjet pas ndarjes së detyruar, Adam rrezikon jetën e tij per tu rilidhur me dashurinë e jetës së tij.

Upside Down (I) (2012)
Adam and Eden fell in love as teens despite the fact that they live on twinned worlds with gravities that pull in opposite directions. Ten years after a forced separation, Adam sets out on a dangerous quest to reconnect with his love.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
VIDBULL
NOVAMOV
VIDEOVEED

SHKARKO FILMIN
UPLOADED
UPLOADIC
MOVREEL
DEPOSITFILES

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply