Filma me titra shqip

Urban Explorer (2011)

Year : 2011 Director : Andy Fetscher Running Time : 94 Genre : ,
Movie review score
5/5

Nje ankth per te eksploruar boten misterioze te fshehur nen metropolin
Gjerman, Berlin, nje grup nderkombetar prej kater kerkuesish urbane ftojne nje udhezues vendas, Krisin, i cili i çon ata ne labirintete e tuneleve dhe fortifikimeve nentokesore nen qytetin e Berlinit. Kur udhezuesi i tyre peson nje renie te keqe, dy nga vajzat ne grup shkojne jashte per te kerkuar ndihme, ndersa Denisi, qendron prapa. Armin, nje ish roje kufiri i Gjermanise Lindore shfaqet papritmas nga hiçi. Nga deshperimi i dukshem, Denisi lejon Armin ti çoje ata dhe udhezuesin e tyre pa ndjenja ne nje vend te sigurt dhe eshte ne kete moment qe Denisi kupton se ai ka bere vetem gabimin me te madh te jetes se tij!

Urban Explorer (2011)
Anxious to explore the mysterious hidden world under metropolitan Berlin, an international group of four urban explorers hires a local guide, Kris, who leads them into the maze of escape tunnels and subterranean fortifications under the city. When their guide has a bad fall, two of the girls in the group frantically set off to seek help while Denis, the young American, stays behind. Armin, a former East German border guard suddenly appears from nowhere. Out of sheer desperation, Denis allows Armin to lead them and their unconscious guide to safety and it is at this moment that Denis realizes he has just made the biggest mistake of his life!

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply