Filma me titra shqip

Valley of the Wolves: Palestine (2011) – Kurtlar Vadisi Filistin

Year : 2011 Director : Z├╝beyr Sasmaz Running Time : Genre : ,
Movie review score
5/5

Polat Alemdar dhe njerezit e tij formojne nje ekip komando turke ne
Palestine per te marre hak per punetoret ndihmes qe u vrane nga komandot izraelite ne floten e anijeve te vogla te detyruar ne Rripin e Gazes. Ata shkojne per te ndjekur komandantet Izraelite pergjegjes per bastisjes qe bene ne flote .


Valley of the Wolves: Palestine (2011) – Kurtlar Vadisi Filistin
Polat Alemdar and his men comprise a Turkish commando team are going to Palestine to get revenge of the aid workers who were killed by israeli commandos in the Flotilla bound to Gaza. They go on to hunt for the Israeli-zionist military commander responsible for the Gaza flotilla raid.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply