Filma me titra shqip

Valley of the Wolves: Palestine (2011)

Year : 2011 Director : Zübeyr Sasmaz Running Time : Genre : ,
Movie review score
5/5

Film i drejtuar nga Zübeyr Sasmaz. Një anije drejtuar në portin e Gazzës për t`i dërguar mjete materiale dhe gjithçka tjetër qe ju nevojitet për vëllezërit palestinezë në Gazza por nga bastisja e përgjakshme e izraelitëve u penguan t’i dërgojnë gjërat që ju nevojiteshin vëllezërve musliman në Gazza.Pas bastisjes Pollati dhe shokët e tij shkojnë në Gazza.Pollati duke tentuar ta gjej liderin e ushtrisë izraelite që e bënë bastisjen në anije me emrin Moshe Ben Alejzer, ai i sheh se si i malltretojnë dhe vrasin palestinezët e pafajshëm.Pollati i bën rrëmuja të mëdha Moshe-së.Pastaj në kthim të kësaj Moshe vret fëmijë,gra pastaj bastis lagje për t’i gjetur ata dhe ato të gjithë që kanë ndihmuar Pollatin i hedh në burg.Një fund përplotë aksione dhe befasira…

SHIKO FILMIN
YOUTUBE

Leave a Reply