Filma me titra shqip

Veer-Zaara (2004) – Hindi

Year : 2004 Director : Yash Chopra Running Time : 192 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Historia e dashurisë mes Veer Pratap Singh, një indian, dhe Zaara Hayaat Khan, një pakistaneze … një dashuri aq e madhe që nuk njeh kufij ..

Veer-Zaara (2004) – Hindi
The story of the love between Veer Pratap Singh, an Indian, and Zaara Hayaat Khan, a Pakistani…a love so great it knows no boundaries…

NJE FILM QE SDUHET HUMBUR PA U PARE 🙂

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply