Filma me titra shqip

Veer-Zaara (2004) – Hindi

Year : 2004 Director : Yash Chopra Running Time : 192 Genre : , , ,
Movie review score
5/5


Historia e dashurisë mes Veer Pratap Singh, një indian, dhe Zaara Hayaa
Khan, një pakistaneze … një dashuri aq e madhe që nuk njeh kufij ..

Veer-Zaara (2004) – Hindi
The story of the love between Veer Pratap Singh, an Indian, and Zaara Hayaat Khan, a Pakistani…a love so great it knows no boundaries…

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
RAPIDSHARE

2 Responses so far.

  1. halid says:

    a mundet link me e shkarku ?????

  2. halid says:

    a mundet me ma dha linkun per te shkarku ? ??

Leave a Reply