Filma me titra shqip

Vikings – Episode 03

Year : 2013 Director : TV SERIES Running Time : 60 Genre : , ,
Movie review score
5/5

Nje manastir ne Lindesfarne eshte gati per tu marre pamjen e pare se si Vikinges operojne. Mbreda dhe jashte stuhise se dhunes dhe terrorit, Raganari dhe ekupiazhi i tij bastisin manastirin per çdo gje qe permbane, nga thesari e deri tek murgjet te cilet mund te shiten si skllever. Ne pamundesi per te injoruar pasurite qe udhetimi i palejuar kishte sjellur, Konti Harldson na ka zgjidhje tjeter perveç e pajtohet qe te lejoj ushtaret qe te ndermarrin udhetimin e dyte. Tani perdendimi eshte hapur per udhetim nga Ragnar Lothbrok, dhe Bota e Vikings kurre nuk do te jete e njejte.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply