Filma me titra shqip

W.E. (2011)

Year : 2011 Director : Madonna Running Time : 119 Genre : , ,
Movie review score
5/5


Një romancë bashkëkohore mes një gruaje të martuar dhe një roje të sigurisë ruse.

W.E. (2011)
The affair between King Edward VIII and American divorcée Wallis Simpson, and a contemporary romance between a married woman and a Russian security guard.

SHIKO FILMIN
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
TORRENT

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply