Filma me titra shqip

Wanderlust (2012)

Year : 2012 Director : David Wain Running Time : 98 Genre :
Movie review score
5/5

Të tronditur nga papunësia e papritur, një çift e lë Manhatanin si alternativë për të jetuar, dhe në fund të fundit vendosin të eksperimentojnë jetesën duke jetuar në një komunë rurale ku nuk ka rregullat por vetëm dashuri.

Wanderlust (2012)
Rattled by sudden unemployment, a Manhattan couple surveys alternative living options, ultimately deciding to experiment with living on a rural commune where free love rules.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOWVIDEO

SHKARKO FILMIN
UPLOADIC
DWN

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply