Filma me titra shqip

Wanted (2008)

Year : 2008 Director : Timur Bekmambetov Running Time : 110 min Genre : ,
Movie review score
4/5

Një punëtor i zhgënjyer zyrash mëson se ai është djali i një vrasësi profesionist, dhe se ai ka të njëjtat aftësi mbinjerëzore si babai i tij për vrasje.

Shiko: Putlocker

Shkarko: Shkarko Direkt

Leave a Reply