Filma me titra shqip

We Need to Talk About Kevin (2011)

Year : 2011 Director : Lynne Ramsay Running Time : 112 Genre : ,
Movie review score
5/5

Nëna e Kevin sforcohet për ta dashur fëmijën e saj të çuditshëm, megjithëse bën dhe thotë gjërat më të çmuara gjatë rritjes së tij. Por Kevin sapo ka filluar dhe gjesti i tij përfundimtar do të kalojë çdo imagjinatë …


We Need to Talk About Kevin (2011)
Kevin’s mother struggles to love her strange child, despite the increasingly vicious things he says and does as he grows up. But Kevin is just getting started, and his final act will be beyond anything anyone imagined.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN

RAPIDSHARE

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply