Filma me titra shqip

What to Expect When You’re Expecting (2012)

Year : 2012 Director : Kirk Jones Running Time : 110 Genre : , ,
Movie review score
4/5

Një vështrim i dashurise përmes syve të pesë çifteve të ndërlidhur përjetojnë trillime dhe surpriza për të pasur një fëmijë, dhe përfundimisht vijnë për të kuptuar të vërtetën universale se nuk ka rëndësi se çfarë keni ndërmend për të, jeta nuk ka gjithmonë të ofruar atë që pritet.

What to Expect When You’re Expecting (2012)
A look at love through the eyes of five interconnected couples experiencing the thrills and surprises of having a baby, and ultimately coming to understand the universal truth that no matter what you plan for, life doesn’t always deliver what’s expected.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
NOWVIDEO
PUTLOCKER

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
RAPIDSHARE

TRAILER

Leave a Reply