Filma me titra shqip

Wild 7 (2011)

Year : 2011 Director : Eiichiro Hasumi Running Time : 109 Genre :
Movie review score
5/5

Për të luftuar krimin në rritje dhe aktivitetet terroriste në Japoni, Agjencia Kombëtare e Policisë Japoneze autorizon formimin e një njësie te fshehtë të njohur si 7 Wild.Grupi përbëhet nga te denuarit e reformuar – duke filluar nga banditë të thjeshtë për ish-anëtarëve të Yakuza.7 Wild janë të ngarkuar për tu mkapur nga kriminelët qe policia nuk mund ti preke – për shkak të lidhjeve penale me politikanë dhe juristë dinak.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER
SOCKSHARE
NOWVIDEO
MOVREEL
NOSVIDEO

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD
GINBIG

TRAILER
YOUTUBE

Leave a Reply