Filma me titra shqip

Winter’s Tale (2014)

Year : 2014 Director : Akiva Goldsman Running Time : 118 min Genre : , ,
Movie review score
5/5

Nju Jorku është përfshirë nga erërat e Artikut, nga netë të errëta dhe drita të bardha. Një ditë dimri, Piter Lejk (Colin Farrell), jetim dhe mekanik, tenton të vjedhë një shtëpi dhe do jetë e fundit. Edhe pse ai mendon se shtëpia është e zbrazët, e bija e shtëpisë është në shtëpi. Kështu fillon dashuria midis Piterit, dhe Beverli Penit (Jessica Brown Findlay), një vajzë e re, që është duke vdekur.

Shiko Filmin:

FileDrive
VidTo

Shkarko Filmin:

FileCloud

Leave a Reply