Filma me titra shqip

Një burrë indian musliman me sindroma merr një sfidë për të folur për Presidentin seriozisht, dhe niset në një udhëtim ndër-vend.

Shiko:  Putlocker | NewVideo | Movreel | Vidxden

Shkarko: RapidShare | Torrent

Leave a Reply