Filma me titra shqip

Një histori erotike për një grua, asistente në një galeri arti, e cila përfshihet në një çështje të papërcaktuar me një burrë. Ajo din shume pak ne lifhje me jeten e tij , vetem per lojrat erotike qe ata luajne, keshtu qe marrdhenia e tyre fillon dhe nderlikohet.

 

 Shiko: NowVideo

Shkarko: Rapidshare

2 Responses so far.

  1. Keisha says:

    Well put, sir, well put. I’ll celtrinay make note of that.

  2. isuf says:

    ideshiroj

Leave a Reply