Filma me titra shqip

Një veteran caktohet për të nxjerrë resurset e mbetura të Tokës, shumë shpejt ai fillon të mendojë se çfarë di ai në lidhje me misionin dhe veten e tij.

SHIKO FILMIN
NOSVIDEO
DONEVIDEO
VIDTO
YOUWATCH
NOWVIDEO
PUTLOCKER
SOCKSHARE

SHKARKO FILMIN
NOSUPLOAD

TRAILER
YOUTUBE

Categories: Aksion, Aventure, Sci-Fi

Leave a Reply