Filma me titra shqip

Një polic heton rastin e një fatkeqësi të humbur lokale, edhe pse ai zbulon një sekret të errët që ka shpërthyer në qytetin e tij, dhe një frym i keq që do të ndalemi në asgjë për të gjetur trashëgimtarin e tij.

Titroi: FilmaFullHD

Titrat nga: www.t-sh.net

 

Shiko: NowVideo

Shkarko: Rapidshare

2 Responses so far.

  1. Besjan hoti says:

    shpres qe shume shpejt do ta vendosni linkun per download? tregomeni per sa dite mundeni mi vendos te gjithe filmat qe jan pa linke? me ja vendos linket per sa diteee? ju faleminderit?

    • Filmafullhd says:

      Flm besjann, kemi pas nje problem me hostin dhe me jane mbyll te jitha domainet qe kisha tani kte arrita ta marr ndersa te tjeret dhe nje dner kto ku kisha shume linqe filmash nuk i kam marre besoj se bredna 2 ditesh gjithcka do kthehet ne normalitet 🙂

Leave a Reply