Filma me titra shqip

Në São Paulo, skema e Julias një e korruptuar e DA dhe shokut të saj, Henrique avokati gangster Maicom është zbuluar dhe u është dërguar Punëve të Brendshme …

Vlersimi: 7.4/10

 

 Shiko:Veevr | Putlocker | NewVideo 

Shkarko:RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent

 


Categories: Aksion, Filmat e vjeter

Leave a Reply