Filma me titra shqip

Vet­erani i Viet­na­mit John Rambo ka për­je­t­uar shumë ngjarje të rënda e pikël­luese në jeten e tij, dhe kjo ka bërë që të tërhiqet në një vend të izoluar e të fshe­htë në Taj­land, ku ai atje e kalon kohën e tij duke gjua­j­tur gjarpërinjë për kolek­sion­istët lokal, dhe si shoferë i ani­jes me cilën bart udhë­tar

Shiko ne: Putlocker 


Shkarko nga: DepositFiles

Categories: Aksion, Filmat e vjeter, Lufte

2 Responses so far.

  1. halil says:

    si mund ta shikoj kete film

    • Filmafullhd says:

      Pasi te klikosh tek linku do te hapet nje faqe shorturl qe sherben per reklama. Poshte ndodhet linku ku duhet te klikoni 😉 per me shume shikoni videon tek ndihme

Leave a Reply