Filma me titra shqip

Një polic kthehet vigjilent pas vrasjes së familjes së tij,duke u hakmarrë kundër vrasësve të familjes së tij dhe pastaj mbi gjithë kriminelët që kanë mundur tja hedhin sistemit…

Shiko: Veevr | PutlockerNewVideo | NovaMov |

Shkarko: Shkarko Direkt | RapidShare | TurboBIT | JumboFiles
Torrent

Categories: Aksion, Filmat e vjeter

Leave a Reply