Filma me titra shqip

Rio

Blu, një zog i tipit macaw i kthyer në një zog shtëpijak në Minnesota, takon zogun e ëndrrave të tija, Jewel dhe kalon me të një aventurë në Rio de Janeiro.

Vlersimi: 7.0/10 –

Shiko: Veevr | Putlocker | Movreel | VidBux

Shkarko: RapidShare | Uploaded | Torrent


Leave a Reply