Filma me titra shqip

Luke Wright (Statham) është një ish-agjent elitë ku mafia ruse i ka vrarë familjen e dhe kështu i privon dhe jetën e tij. Kjo do të jetë arsye e mjaftueshme që ai të rikthehet. Do ti duhet të mbrojë një Kineze jetime të vogël, e cila është një gjeni matematike dhe ka mësuar përmendësh një kod shumë të rëndësishëm kur punonte për triadat kineze.

Përktheu : Askushi & Dvdclubmatrix

 Shiko: Nowvideo

Shkarko: Rapidshare

One Response so far.

  1. labb says:

    shum i mirr

Leave a Reply