Filma me titra shqip

Dy detektivë, nje fillestar dhe nje veteran, gjurmojnë një vrasës serial i cili përdor 7 mëkatet si një mënyrë për t’u bërë i njohur.

 

Shiko: VidxDen (HD) | FileBox |  Uploadc (HD) | Putlocker | Allmyvideos

Shkarko: AsFile | Rapidshare | Share-Online | Crocko | Torrent 

Leave a Reply