Filma me titra shqip

O Frank Keller është një detektiv në New York dhe jeton vitet e moshës së mesme. Edhe pse ai ka mbyllur tashmë 20 vitet e punës së tij, refuzon të dalë në pension dhe për këtë kryesisht përgjegjëse është martesa e tij e cila e shkatëroi atë.Tani po meret me rastin e një vrasësi serial i cili gjen viktimat e tij nga artikujt e gazetave që flasin për “zemrat e vetmuara”.Frank bie në dashuri me Helenën një nga të dyshuarit kryesorë të ngjarjes.

 

Shiko: Putlocker

 Shkarko: TurboBit | JumboFiles | FreakShare

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Krim, Mister

Leave a Reply