Filma me titra shqip

Nje polic I ri veren taktikat e eprorit te tij dhe perpiqet te ndjeke rrembyesit e te
Dashures se tij.

 

Shiko Filmin: PutlockerNovaMov

 

Shkarko Filmin: Shkarko direkt

Categories: Aksion, Drame, Filmat e vjeter, Krim

Leave a Reply