Filma me titra shqip

Gaius Claudius Glaber ka vdekur. Rebelimi është rritur me mijëra skllevër të liruar, dhe Spartakus, së bashku me gjeneralët e tij Kriksus, Ganikus dhe Agron, përgaditen për luftë me Romën.
Senati Romak i kthehet për ndihmë Marcus Crassus, një i pasur, politikan strategjik. Me të Riun Jul Cezarin, Crassus duhet të shtyp rebelimin.

Spartacus : War Of The Damned – Episodi 01 (2012)
Watch the story of history’s greatest gladiator unfold with graphic violence and explicit sex. This is Spartacus.


SHIKO FILMIN

PUTLOCKER


SHKARKO FILMIN

PUTLOCKER

TRAILER
YOUTUBE

Categories: Aksion, Aventure, Biografi

Leave a Reply