Filma me titra shqip

Gaius Claudius Glaber ka vdekur. Rebelimi është rritur me mijëra skllevër të liruar, dhe Spartakus, së bashku me gjeneralët e tij Kriksus, Ganikus dhe Agron, përgaditen për luftë me Romën.

Senati Romak i kthehet për ndihmë Marcus Crassus, një i pasur, politikan strategjik. Me të Riun Jul Cezarin, Crassus duhet të shtyp rebelimin.
Përfundimi i udhëtimi epik legjendar, “Spartakus: “Lufta e Djallit” ndërsen një betejë ndryshe nga çdo gjë e hasur më parë.

SHIKO FILMIN
PUTLOCKER


SHKARKO FILMIN

PUTLOCKER

Categories: Filmat e vjeter, SERIALE

Leave a Reply