Filma me titra shqip

Reporteri Tintin dhe kapiteni merluc u nisën në një gjueti thesari për një anije të fundosur urdhëruar nga paraardhësi merluc-ve. Shiko: Veevr | Putlocker | Movreel | VidBux  Shkarko: RapidShare |  Uploaded  Torrent    

Nje histori e disa ngjarjeve te drejton tek nje beteje macesh duke u takuar me shkrekun dhe miqte e tij. Shiko: Veevr | Putlocker  Shkarko: RapidShare | Torrent