Filma me titra shqip

Në Dhjetor të vitit 1942. Dy ushtarë të rinj lënë postin që u ishte dhënë për të parë dhe dëgjuar armikun në kufi me Norvegjinë. Suedia gati për pushtimin nazist. E gjithë aventura përfundon në katastrofë kur Togeri zbulon se ai që ka lënë postin është i vëllai, dhe ndodhet në telashe.    Shiko: Putlocker  Shkarko: Uploaded |  Uploading