Filma me titra shqip

Historia e dy burrave qe udheheqin nje revolte ne dy kampe te ndryshme brenda burgut dhe historia e rojes se burgut i cili perfshihet mes tyre duke u shtirur si i burgosur ne perpjekje te deshperuara per te dale i gjalle.   Shiko : Veevr | NosVideo   Shkarko :   NosUpload