Filma me titra shqip

Veterani luftës së Dytë Botërore Edi Boijd po i plotëson familjes së tij të re një ëndërr të paplotësuar të bëhet një yll Hollywoodi. Por ëndrra e tij e çon në një rrugë të rrezikshme dhe tragjike. Kjo është historia e Edi Boijd veteranit të luftës së dytë botërore i cili u shndërrua në një […]

Categories: Drame, Filmat e vjeter, Krim