Filma me titra shqip

Një gangëster ndërkombëtar transformohet dhe pastaj dramatikisht arratiset, vetëm për tu përballuar me tradhëtarin qe e futi ne kurth …  

Categories: Aksion, Drame, Filmat e vjeter