Filma me titra shqip

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët, ri’takohet me Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja e tyre dikur premtuese është bërë e paqartë si dhe motivet e tyre kanë ndryshuar. Shiko : Putlocker | Vidxden | Movreel | Uploadc | Nosvideo | Nowvideo Shkarko: Rapidshare | Rapidgator | Movreel | Uploadc