Filma me titra shqip

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët, ri’takohet me Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja e tyre dikur premtuese është bërë e paqartë si dhe motivet e tyre kanë ndryshuar. Shiko : Putlocker | Vidxden | Movreel | Uploadc | Nosvideo | Nowvideo Shkarko: Rapidshare | Rapidgator | Movreel | Uploadc 

Në Paris, gjatë Luftës së Dytë Botërore, një emigrant algjerian është frymëzuar të bashkohet me rezistencën nga miqësia e tij e papritur me një njeri hebre. Vlersimi: 6.7/10  Shiko: Veevr | Putlocker | NowVideo  Shkarko: RapidShare | TurboBIT | JumboFiles | Torrent

Në Dhjetor të vitit 1942. Dy ushtarë të rinj lënë postin që u ishte dhënë për të parë dhe dëgjuar armikun në kufi me Norvegjinë. Suedia gati për pushtimin nazist. E gjithë aventura përfundon në katastrofë kur Togeri zbulon se ai që ka lënë postin është i vëllai, dhe ndodhet në telashe.    Shiko: Putlocker  Shkarko: Uploaded |  Uploading