Filma me titra shqip

Nick Kasinti ishte nje polic i ndershem. Tani ndodhet ne burg per nje krim te cilin ai nuk e ka kryer dhe dhe kerkon me padurim qe ti jepet rasti me i pare per tu arratisur nga ky burg. Lydia Anderson nje ndermjetese e policise behet pjese e planit te Nickut, nje plan qe mund […]